daar is altijd wat te zien  
line decor
  HOME  ::  
line decor

 

 

 

 

 

 

 

   

TE CO SPEELDE:

“16 MEEKIJKEN GEWENST” 

De oudste Heerhugowaardse Theatergroep Goed Gek en de jongste Stoepjee zijn een samenwerkingsverband aan gegaan en hebben in het afgelopen seizoen 5 interessante voorstellingen laten zien waarbij humor de boven toon voert De acteurs Co Lanting, René Somberg en Theo Schilder hebben de grenzen van de humor en van elkaar afgetast. 

 In januari 2006 zijn de drie spelers na een werkvoorstelling de planken opgegaan. De reacties van het in groten getale aanwezige publiek heeft het trio gesterkt in het idee dat wat zij maken voor meer mensen boeiend is. Vandaar dat er opnieuw een aantal avonden in jc Kompleks gereserveerd waren voor de doldwaze humor van deze “midden in het leven staande pubers”. Veel toeschouwers riepen deze avonden:  “Wanneer spelen jullie weer, dan komen wij weer kijken!” en natuurlijk waren er hele horden mensen die door omstandigheden niet in staat waren om te komen kijken....

In september 2006 zijn de spelers weer middels de hun gebruikelijke improvisatie aan het brainstormen over een nieuw programma. De lijnen van dit programma staan inmiddels vast en op papier, dus lang zal het niet meer duren. Iedereen krijgt binnenkort nogmaals de kans om op een van de avonden te genieten van een absurdistische voorstelling met onverwachte wendingen waarin actualiteiten en niet actualiteiten op de korrel worden genomen en een kast een rustpunt is voor de spelers.